De der boede her før...

have Kollektivet har en lang historie... i vertfald helt tilbage til 1982 og faktisk blev i forbindelse med 30 års Jubilæet gjort opmærksom på at huset allerede blev til et kollektiv helt tilbage i 1975, men flere historier om det kommer senere.
Her kan du se og læse om de gamle beboere som tidligere har boet i Gustav
Listen er desværre ikke fulstendig, da vi desværre ikke kender jer alle sammen, men vil gerne have en så fulstendig liste som muligt. Så vi vil meget gerne høre fra alle jer der har boet her, og også fra dig der har en ide om at du kender nogen der har boet her engang.

Beboer liste opdateret 23. marts 2020

En del af den tidligere Gustav-konstellationen

I kronolgisk rækkefølge i følge udflytningsdato:

Klik på billedet for at læse om den enkelte beboer

david David
Husets anden vegetar, en positiv og glad mand med en smittende latter. En unge lovende fotograf, der læser Fortografisk Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. En social og effektiv kollektivist der er god til at tømme opvadkemaskinen og rydder op lit her og der.
(flyttede ind 1. marts 2018 og ud januar 2020)
til top

matthieu Matthieu
Vores franskmand, med en humor så subtil så vi er flere der falder i flere gange om dagen... han elsker sin vin og god mad som en ægte franskmand skal. Han er en rigtig handlingens mand, filmmand og coache, har boet i Mosambik og Grønland, hvordan ender man så i lille danmark????
(flyttede ind ca 1. august 2014 og ud januar 2019)
til top

kristian Kristian
Vores biolog og phd studerende der forsker i noget med torsk som vi ikke håber at det ikke går fisk i.... Han er en rigtig ude-mand både til lands og til havs, som hellere vil lave noget praktisk end at sidde og dase foran en skærm. En minimalistisk sjæl der flyttede ind med 10 kilo bøger og en værkstøjs kasse.
(flyttede ind 1. marts 2017 til 1. marts 2018)
til top

mette Mette K
En rigtig hyggemus, der pusser om os og gerne med mors hjembragte, hjemmebagte småkager, fra Fyn hvor hun er født og opvokset. Hver dag tager hun med toget hele vejen til Ringsted for at udarbejde tilbud i et eller andet entrepinørfirma, derudover er hun igang med en yoga uddannelse som vi alle er så heldige og være kaniner til. For ikke at glemme ar hun er regnskabsfører for vores madbudget.
(flyttede ind 1. december 2014 til 1. februar 2018)
til top

karstin Karstin
Sigruns fætter og gudsøn, der flyttede til danmark for at gå i lære på La Glace...
(flyttede ind for en kort stund første gang i juli 2013 i to måneder, også igen i december 2016 til november 2017)
til top

jespera Jesper
Jesper er Jannes kæreste der flyttede ind for en kort stund der blev til en længere stund, han lejede kontoret og fyldt huset med drenge humor hver anden weekend
(flyttede ind 1. maj 2015 og ud 1. maj 2017)
til top

sara Sara
Husets næstyngste og vildeste beboer, glad i låget og en god veninde, der gerne tager hjem til en veninde for at lave en rejemad når hun kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Praktisk og pragmatisk anlagt og har letter for at sige ja end nej ;) .
(flyttede ind 1. februar 2015 og ud ca 1.marts 2017)
til top

mikkel Mikkel
Husets yngste og snart læge, spiller guitar og laver acroyoga, husets nye krammedyr.
(flyttede ind 1. marts 2016 og ud ca 1.marts 2017)
til top

michael Michael
I den modne alder af 36 besluttede Michael at blive kollektivist. Og det er vi så glade for. Det er meget betegnende for Michael med denne slags skift. Han gik fra at være procestekniker til at være pædagog og fra Britta til Gustav. Så en mand der ikke er bange for store beslutninger. Michael er ellers en livsnyder, en syvsover, en kriger og en fluefisker. "Alvidende" (meget praktisk hvis man er i tvivl om noget) og altid med en idé til hvordan vi skal ordne ærterne. Husets havemand.
(flyttede ind ca. 1. December 2010 og ud ca. 1. marts 2016)
til top

bettina Bettina
Vi troede hun var en prinsesse og hun instalerede sig da også som sådan en i en af Gustavs hjørne fløjer, men sjældent har man da hørt en prinsesse der bøvser så højt og ugenert. Hun er tidligere grafiker der nu forbereder sig til at læse til pædagog, ved tage HF enkelt fag.
(flyttede ind ca. 1. november 2013 og hjem til Jeppe den 18. Jauar 2015)
til top

lone Lone
En ægte løvinde født 14. August 1970 og kæreste med Mads. Lone er uddannet massør og kropsterapeut ved Body Self Development System. Hun arbejder også som livredder, instruktør og gusmester i Frederiksberg svømmehal. Lone elsker at køre rulleskøjter, dykke og blive overrasket. Kollektivets store hygger og selvbestaltede system-mager.
(flyttede ind ca. 1. august 2009 flytted ud 1. december 2014)
til top

jesper Jesper
Husets nye bedstefar, på trods af at han er den yngste hane i flokken... Pædagog og pædagogsik konsulent, der læser Master i Gruppe Psykologi, mester til at analyser alt og og alle, og synes selv han har ret meget styr på det og alt andet i universet.... Han har oplevet og prøvet det meste i sit ikke så lange liv. Hans store kærlighed er Ninna, naturen og hans ny GAMLE autocamper, hvilken rækkefølge kærlighedens nominering går kan man komme i tvivl om, men kærligheden til dem alle tre er stærk!
(flyttede ind ca. 1. november 2013 flyttede ud sammen med Ninna 1. november 2014)
til top

ninna Ninna
Er Jespers unge lækre og smækre kæreste, og da Lone tog ud og rejse i halvanden månede, fremlejede hun hendes værelse. Nyudannset socialrådgiver, der i starten af Jesper og Ninnas forhold tog et længere praktikophold i Ghana. Ninna er en rigtig hygger og sidder gerne i stuen og strikker eller syr og er frisk på en god sank.
(fremlejede fra juli til november i 2014)
til top

mads Mads
er født i bæverens tegn 23. juni i 1975. Hans troskyldige ydre skjuler, som hos alle bævere, en morderisk effektivitet. Pas på! Ellers har han pludselig bygget en udestue eller en kollektivsauna i baghaven - eller bare sat sit værelse i stand. Om natten laver Mads knirkelyde med sin seng for at få Johan som bor på naboværelset, til at tro at Mads har scoret. Når natten er omme står Mads op: Se Mads, han laver sig morgenmad. Nu spiser Mads. Mads drikker. Mads tager ud af bordet. Mads tømmer opvaskemaskinen for Gud ved hvilken GANG!! Mads stiller sin müsliskål og sit glas i opvaskemaskinen. Skeen lægger han i den øverste bakke hvor bestikket hører til. Mads er den perfekte kollektivist - og den perfekte kollektivist er Mads.
(flyttede ind ca. 1. januar 2008 flyttede ud 1. august 2014) og jeg flytter ALDRIG UD IGEN!!
Det er noget med den foregående line der ikke helt passer ...
til top

jorrit Jorrit
Efter at være født i Tyskland den 19. august 1983, er Jorrit lige ankommet til Danmark hvor han virkelig nyder Gustav's gæstfrihed og den private sprogundervisning han får her. Nu når han arbejder på DTU, han startede med at holde Yangs seng varm igennem sommeren. Det gjorde han så godt at vi ikke ville af med ham...så forhåbentlig bliver han boende et godt stykke tid endnu.
Efter sådan en kick-start, ser han frem til at udforske både Region Hovedstaden og den danske livsstil.
(flyttede ind ca. 1. April 2011 flyttede ud 15. november 2013 til fordel for kæresten Sophie)
til top

rasmus Rasmus
Kaminovandreren, sejleren og it fysoterapeuten, fremlejer Jorrits væresle når Jorrit er i Liege, så overlappede de og han boede i kællestuen også Jannies på værelse før han flyttede tilbage til hvor han kom fra; Bispebjergs personale lejligheder... ;)
(flyttede ind ca. Januar 2013 efter at have fremlejet "stortsæt alle" værelser i kollektivet flyttet han ud igen 29. September 2013)
til top

jannie Jannie
Jannie er født 27. juni 1978 og er en ægte vestjysk hverdagsnydende langbenet pædagog, med fingeren på pulsen, ben i næsen og altid med en joke på læben.
(Flyttede ind ca. 1. januar 2008 og flyttede sammen med Nis i september 2013)
til top

yang Yang
Som navnet så korrekt antyder så kommer Yang fra Kina, han er uddannet ingeniør fra DTU og arbejdede for Oticon. I følge Yang er han født 9. juni 1981... men det kan man ikke vide sig sikker på, da de Kinesiske myndigheder ikke er helt som de danske... Han spiller basguitar og er altid på farten, sammen med nogle af alle hans venner, rejser han verden rundt, ved hver en andledning, gerne på cykel.
I 2011 fra april til september boede Yang et halvt år til Sveits, i den periode lejede Jorrit hans værelse som han siden tog over, da Yang tog tilbage til Sveits også videre til USA for at bo og arbejde med iPhon's.
(flyttede ind ca. 1. juli 2006 og ud 1. Marts 2012)
til top

Brendt

Brent
Da Janne var Senegal i januar og februar månede 2012 fremlejede hun sit værelse til Brent.
til top

johan Johan
Er født d. 6 oktober 1979. Er PhD studerende ved institut for idræt, hvor han deler kontor med Glen. Derudover er han en seriøs fotboldspiller og en glad amatør guitarspiller.
(flyttede ind ca. 1. oktober 2007 og ud i oktober 2011)
til top

glen Glen
En idrætsmand og PhD studerende ved institut for idræt hvor han deler kontor med Johan der stadig bor i Gustav. Desuden er han kæreste med Melianie der også boede her i huset, og som han nu er flyttet sammen med i en lejlighed i midtbyen!
(flyttede ind 1. juli 2006 og ud 1. august 2010)
til top

melianie Melianie
PhD studerende og arbejder for Flyttet hele vejen her op fra New Zeland for at bo med sin kæreste Glen, og som hun nu er flyttet sammen med helt for sig selv i en lejlighed i midtbyen.
(flyttede ind ca. 1. juni 2009 og ud 1. August 2010)
til top

rikke Rikke
Hun kom fra kollektivet Skavankenborg og forelskede sig i "fremlejeren" Robin, som hun erobrede og nu har lille Louis med, og hun flyttede ud og til Jylland med Robin, da der ikke var flere mennesker at fremleje fra og vi indså at 9 stk. ikke var en holdbar løsning i længden... de er nu på vej til at flytte ind i Tostrupmarks...
(flyttede ind ca. 1. januar 2008 og ud i 2009)
til top

robin Robin
Journalist og musiker, og arrangør af Danmarks hemmeligste festival: Føvling festival han fremlejede først Glens værelse når Glen var i New-Zealand og Johans når Johan var i Canada. Robin blev langt om længe taget med storm af Rikke, som han nu har lille Louis med, og de flyttede ud af Gustav da der ikke var plads til alle de dejlige mennesker i huset, vi så gerne han blev boende og vi boede da også 9 stk. i en periode, til han tog Rikke med og sig og flyttede til Jylland og er nu på vej til at flytte ind i Tostrupmarks... .
(flyttede ind ca. 1. januar 2008 og ud i 2009)
til top

sanne Sanne
Historiker og rejselederkoordinatorinde.
Flyttede ind 1. November 2006
flyttede ud 1. Januar 2008
til top

ole Ole
Bankrådgiver.
Var kreativ regnskabfører i kollektivet og skylder kollektivet nogle penge, som vi til sidst efter mange forsøg, opgav at få tilbage.
Flyttede ind 1. Maj 2007
flyttede ud 1. januar 2008
til top

rikke Rikke
Farmakonom, sælger af hudvenlige produkter.
Flyttede ind i 2003
flyttede ud 15. december 2007
til top

niels Niels
Fotograf
Boede her kort i 2007, flyttede ind i april og ud i juli
til top

madsbro Mads
Iværksætter
Flyttede ind juli 2006 flyttede ud i april 2007
til top

janus Janus
Indistruel designer og DJ
Boede her alt for kort i 2006
til top

jeanette Jeanette
Oprindelig skaber og webmaster af denne hjemmeside
Flyttede ind i juni 2003 og flytedde ud maj 2007
til top

billede af ingo mangler Ingo
Lejede sig ind og boede her kort i 2006
"Selvom jeg kun boede der i en måned (juni 2006), var det betydningsfuldt for mig. Det var mit brohovede til storbyen, jeg havde lige startet på mit første rigtige job, og jeg vil altid huske det, til jeg engang kan fortælle mine børnebørn om "Dengang jeg flyttede til København...".
til top

ingvar Ingvar
Flyttdede ind 1. April 1998 indtil han flyttede i 2006
til top

lars Lars
Flyttede ind 1.September 1997 før han flyttede i foråret 2006
til top

nadja_anja Anja og hendes datterNadja
Flyttede ind pr. 1. oktober 2005 indtil 1. juli 2006
til top

flemming Flemming
Flyttede ind i 2004 flyttede ud i foråret 2006
til top

line_lucie Line og hendes datter Lucie
De flyttede ind d. 1. Juli 1997 og boede indtil de flyttede i Oktober 2005
Line fortæller om Gustav og om at bo i Gustav
til top

billede Irene Philipson
Boede her i perioden 1994-2004
til top

billede Dorte Grønlund Petersen
Flyttede ind 1. November 1997-2003
til top

billede Hans Emborg-Bünemann
Boede her i perioden 1995-1997
til top

billede Christia Elle
Boede her i perioden 1993-1996
til top

billede af birthe ole og thomas Birthe og Ole fik deres søn Thomas da de boede her i huset
Blommetræet i haven er fra Thomas barnedåb.
De boede her i perioden 1991 - 1994
til top

billede Tine og Sten
Boede her i perioden 1988-1993
til top

billede Ole Wessel
Boede her i perioden 1990-1992 (ca)
til top

Og alle de før
Her har også boet nogle der hedder; Britt, Gitte(Freja, Aja), Emil og MANGE FLERE SOM VI SOM BOR HER NU, IKKE VED HVEM VAR OG HVOR LÆNGE DE BOEDE HER!
til top

Kollektivet Gustav, Gustav Johannsensvej 48, 2000 Frederiksberg