Gustavianerne

En broget flok, der rummer en tysker, en englænder, en nordkvinde, en færing og en flok danskere fra det ganske land, i en aldersspredning fra null til halvtredserne.

janne

Janne
Nord'quinde... Udøver af mindfulnes, yoga og afrikansk dans, uddannet Pædagog og Cand. IT i Digital Design og Kommunikation ved IT-Universitetet. Har boet i kollektiv i det meste af hendes voksne liv og kan ikke rigtig forestille sig en anden boform. Elsker at finde ud af ting i fælleskab og tage imod nye beboere, hader dog at de også flytter ud igen. Født 31. oktober 1968 der er Abens år. Webmaster for denne fantastiske hjemmeside.
(flyttede ind ca. 1. september 2005)
til top

sigrun Sigrun, Dagmar og Bjørn
Vores færøske retsgenetiker er fra 7. maj 1979. Sigrun er en dejlig pige, og den gang hun flyttede ind var hendes liv fyldt med kærlighed - til fest, Mad Men, nevøerne på Amager, sin seng og ikke mindst til hygge om medkollektivisterne.
Kærligheden til festerne er byttet ud med en stor kærlighed til Dagmar og Bjørn og livet som mor, og der er stadig tid til hygge med medkolektivisterne, med mindre hun har noget praktisk der skal ordnes når Dagmar sover.... Vi har til alle tider også nydt godt af Sigruns ihærdige rengøring og evner som handywoman.
(flyttede ind ca. 1. August 2010, Dagmar født 23.juni 2015, Bjørn født 1. maj 2018)
til top

jan Jan
Voksede op og levede et tradiotinelt håndtværkerliv på Lolland, indtil han lavede drastisk om på sit liv og stak til Gønland og så til Norge for at udfordre sin egen virkelighed. Nu er han så endt her hos os :-D
(flyttede ind ca 1. november 2014)
til top

metteb Mette
Husets første vegetar, en positiv og glad kvinde med en smittende latter. En fantastisk massør med eget firma Stærke Hænder. Har en mangfoldig kunstnerisk bagrund og livsstil, hygger om husets, og fylder huset med sjove, sære og smukke ting.
(flyttede ind 1. april 2017)
til top

david David
Husets anden vegetar, en positiv og glad mand med en smittende latter. En unge lovende fotograf, der læser Fortografisk Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. En social og effektiv kollektivist der er god til at tømme opvadkemaskinen og rydder op lit her og der.
(flyttede ind 1. marts 2018)
til top

david Sooty
Husets lange englænder. Vores verdensmester og forhenværende landslagstræner for Speed Skating.
(flyttede ind 1. marts 2019)
til top

Føvling Føvling
Husets kat, hun dukkede op i vores have en gang i februar marts 2013, og besluttede sig for at her ville hun gerne være, og i april månde besluttede vi os for at adoptere hende. Hun fik to killinger (Gusta og Marcoline) i løbet af samme sommer, som hun senere forviste, så vi fandt et nyt hjem til dem i et andet kollektiv, nede i Herlingelille.
Til daglig laver hun så lidt som muligt, men er god til at holde mus og rotter fra døren. Hun har sit væresle ude i cykelsskuret, hvor hun bor når hun ikke er ude på eventyr eller formår at snige sig med op på Jannes værelse.
(flyttede ind ca april 2013)
til top

Beboer liste opdateret 27. maj 2019

Kollektivet Gustav, Gustav Johannsensvej 48, 2000 Frederiksberg